X. jubileumi Refis Öregdiák Bál

2014. február 1. Stefánia Palota

Engedje meg, hogy sok szeretettel meghívjuk Önt és kedves hozzátartozóját a 2014. február 1-én, 18 órai kezdettel hagyományszerűen - immár tízedik alkalommal – Budapesten megrendezésre kerülő X. Refis Öregdiák Bálba. A jubileumi jótékonysági rendezvény bevételét ezúttal is a Debreceni Református Kollégium szegény sorsú diákjainak ösztöndíjas támogatására fordítjuk. A bál fölötti fővédnökséget Balog Zoltán miniszter úr, az egyházi védnökséget püspökeink vállalták el.

 

A bál kezdete:                   2014. február 01. (szombat) 18.00 óra

 

A bál helyszíne:               Stefánia Palota

Cím: 1143 Budapest, Stefánia út 34.-36.

(Bejárat a Zichy Géza u. 3. felől)

 

Szeretettel hívunk és várunk erre minden volt iskolatársunkat, családtagjaikkal, barátaikkal együtt. További részletek: www.refisbal.webnode.hu
X. jubileumi Refis Öregdiák Bál

 

Jelentkezési és befizetési határidő: 2014. január 25. szombat

 

Jelentkezés e-mailbenrefisbal@yahoo.com-on, vagy telefonon: 06-30-709-6179, 06-30-709-2050 a név, érettségi éve, foglalkozás, munkahely megadásával. Asztalfoglalás lehetséges, melynek a körülményekhez mérten próbálunk eleget tenni.

 

ADOMÁNYGYŰJTÉS:

Belépésre jogosító adomány mértéke minimum: 10.000.-ft/fő.

Mivel az önköltségi ár a 10.000.- forint/főt meghaladja (büfé vacsora, üdítő, sör, ásványvíz, terembérlet, egyéb költségek), az eddig beérkezett támogatások kiegészítését vagy többlet befizetéseket köszönjük.

 

A bál elsődleges célja – az adománygyűjtés mellett - az, hogy a református iskolák volt diákjai közötti kapcsolatokat erősítsük, találkozásokra lehetőséget adjunk, e-mail és kontaktlistáinkat bővítsük. A Debreceni Református Kollégium Baráti Körének (DRKBK) tevékenységéről, céljairól is tájékoztatást nyújtunk valamint belépésre is lehetőséget biztosítunk. Debreceni Református Kollégium Gimnáziumának honlapján (www.drkg.hu) az iskoláról szóló friss hírek mellett a volt diákok archívuma is megtalálható.

 

TÁMOGATÁSOK, FELAJÁNLÁSOK BANKSZÁMLÁN KERESZTÜL TÖRTÉNŐ BEFIZETÉSE:

 

  • név: Református Közéleti és Kulturális Központ Alapítvány
  • számla száma: 11713005-20395274
  • számlavezető neve: OTP Bank Nyrt.

 

A bankszámlán történő befizetések esetében kérjük, a közleményben tüntessék fel:

  1. a befizető nevét
  2. résztvevők nevét
  3. refis bál”.

 

Több név esetén, kérjük, e-mailben (refisbal@yahoo.com) küldjék el a résztvevőkre vonatkozó adatokat (név, érettségi éve, foglalkozás, munkahely)

 

SZEMÉLYES BEFIZETÉS, MEGHÍVÓK ÁTVÉTELE:

 

  • Berhát Katalin: 06-30-709-6179 (1091 Budapest, Kálvin tér 9.)
  • Menke Nóra: 06-30-709-2050
  • Dr. Bacskay Antal:  (1191 Budapest, Kossuth tér 18. alatt 10:00 és 14:00 óra között hétköznap)

 

Meghívó: A rendezvényen való részvételhez a meghívót - az előzetes részvételi szándék jelzését és a részvételi adomány befizetését követően- személyesen adjuk át vagy postán küldjük ki a megadott címre.

 

 

 

TOMBOLA:

További adományok gyűjtésére tombolát árulunk, egy tombolajegy ára 500 Ft lesz. Tárgynyeremény felajánlásokat köszönettel veszünk, ezt kérjük előre jelezni refisbal@yahoo.com címen.

 

 

KISOKOS: a kapcsolattartás színtere.

 

Jelentkezési határidő: 2014. január 11. szombat

 

Ez a kis füzet a résztvevők, ill. a rendezvényen részt nem vevők, de a Refihez/refisekhez köthető magánszemélyek, cégek, vállalkozások, alapítványok, ill. egyesületek rövid bemutatkozását, elérhetőségét tartalmazza. Célunk egy olyan „szűk körben" történő bemutatkozási lehetőség, mely akár év közben is hasznos „Kisokosként" forgatható, legyen szó személyekről, termékekről, szolgáltatásról vagy karitatív tevékenységről.

Akik már szerepelnek a Kisokosban: Esetleges változtatási igényeiket jelezzék az alábbi e-mail címre, visszajelzés hiányában a korábban rendelkezésre álló adatok alapján adjuk ki a kiadványt.

 

refisbal@yahoo.com

 

Új jelentkezők esetén: amennyiben szeretnének magukról/cégükről ebben a kiadványban információkat megjelentetni, kérjük, küldjék el a későbbi kapcsolatfelvételhez szükséges elérhetőségüket és egy néhány soros (maximum 500 karakterszámú) rövid ismertetőt, valamint egy személyes nagyméretű, jó minőségű fotót a fent megadott e-mailcímre.


Kérjük, adják tovább a meghívást Refis barátoknak is. Szeretettel Várunk Mindenkit!

 

Üdvözlettel: A X. Refis Bál szervezői

 

Támogassa Ön is adója 1%-ával a Magyarországi Református Egyházat! Technikai száma: 0066.