Top 5 poszt 2017-ben

Mindig érdekes visszatekinteni, hogy az előző évben melyek voltak a legnagyobb visszhangot kiváltó Facebookos bejegyzések. Mi sem teszünk másként: jöjjenek hát a legnépszerűbb posztjaink!

Top 5 poszt 2017-ben

5. Letölthetőek a könyveink

 

 

 

Nem csoda, hogy ez a bejegyzés közel 4000 embert érdekelt. Kiváló, hiánypótló művek, melyeket a kutatási vállalásainkhoz híven elérhetővé tettünk, így a honlapunk “letölthető könyvek” rovatában bárki, bármikor elolvashatja a „Szovjet fogságba hurcolt reformátusok a Kárpát-medencében”, a „Krisztusban nyert erő I-II.”-t és az „Akik nagy nyomorúságból jöttek” című köteteket is.

 

4. Tóth-Máthé Miklós: A zsoltáros és a zsoldos

 

 

 

Szívből örülünk, hogy egy kulturális esemény is ki tudott váltani akkora visszhangot, ami ezt a posztot egyből a negyedik helyre repítette. Ebben a bejegyzésben Tóth-Máthé Miklós: A zsoltáros és a zsoldos című előadására invitáltuk olvasóinkat, nagy sikerrel. A visszajelzések alapján a nézők egy remek drámát láthattak a nagytétényi református templomban.

 

3. Duna Televízió stábja is meglátogatta Reformátusok Szárszói Konferenciáját

 

 

A “Top 5” bejegyzés közül kettő is az idei legnagyobb rendezvényünkhöz, Szárszóhóz kapcsolódik. Ebben a posztban a Duna TV Református riportok című műsorának 2017.08.27-i adását ajánlottuk, mely közel 5000 embert ért el.

 

2. Képgaléria a szárszói istentiszteletről

 

 

A Reformátusok Szárszói Konferenciájának legnépszerűbb bejegyzése az augusztus 27-i istentiszteletről készült. Ugye milyen szép, ha zsúfolásig megtelik egy templom?!

 

1. KONFESZT az M1-ben

 


Nem kis meglepetésünkre az első helyre egy rendhagyó bejegyzés került: Zila Gábor, alapítványunk titkárságvezetője beszélgetett az M1 Ma reggel című műsorában Fábián Barnával a frissen induló KONFESZT-ről. Több, mint 6000 embert érdeklő fontos téma volt, hiszen ez egy olyan közéleti kollégium, mely 2017 szeptemberétől havonta, egy-egy teljes hétvégéjén várja a református fiatalokat. A programsorozat előadásain szaktekintélyekkel ismerkedhetnek meg a részt vevők, továbbá csoportos beszélgetések és műhelymunka várja őket. Nagy hangsúlyt fordítunk a vezetői kompetenciák kialakítására is, melyet személyiségfejlesztő tréningek során sajátíthatnak el. A hétvégén kötetlen beszélgetésekre, közösségi programokra, igei alkalmakra is sor kerül.

 

 

 

A bejegyzések eredményeinél az organikus elérési adatokat vettük figyelembe. Ettől mind a fizetett hirdetéssel kombinált elérés, mind pedig a valós megtekintési arány is eltérhet.