Nyerj könyvet karácsonyra!

A Református Közéleti és Kulturális Alapítvány „Nyerj könyvet karácsonyra!” című Facebookos játékának szabályzata.

Játék résztvevői: A Református Közéleti és Kulturális Alapítvány Facebook-oldalának (https://www.facebook.com/refkozelet/) azon kedvelői, akik a „Nyerj könyvet karácsonyra!” című Facebook posztunkhoz hozzászólásban a helyes megfejtést írták.

 

Játék időtartama: 2017. november 24. – 2017. november 27. 09:00 óra

 

A játék tárgya: háromszor három csomag, kereskedelmi forgalomban nem kapható mű, melyek a ’Szovjet fogságba hurcolt reformátusok’, a ’Krisztusban nyert erő’ valamint az ’Akik nagy nyomorúságból jöttek… I-II.’ című könyveket tartalmazzák

 

Sorsolás: 2017. november 27-e és 2017. november 28-a között, melynek követően a nyerteseket a nyereményjátékra felhívó FB posztban tájékoztatjuk

 

Postázás: A könyveket kizárólag a Kárpát-medencébe tudjuk eljuttatni, melyet postai úton vagy segítőink révén személyesen teszünk meg. Kérjük, hogy a nyertesek e-mailben (rkk@reformatus.hu) vagy az RKK Facebook oldalán személyes üzenetben írják meg postázási címüket. (Az így megadott adatokat kizárólag a postázás céljából használjuk fel.)

 

A nyeremények kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak, megvételükre vagy továbbértékesítésükre nincs lehetőség.

 

A játék lebonyolításában a Facebook semmilyen formában nem vesz részt, annak szervezéséért, következményeiért nem vállal felelősséget.