Mi köze egymáshoz a hitnek és a pszichológiának?

„Pszichológia – korunk ópiuma?” címmel újabb vitaestet szervez a fővárosban a Szólj be a papnak csapata. A pszichológia és a keresztény hit kapcsolatáról várják a közönség őszinte kérdéseit papok és lelkészek a Grundon március 29-én este 19 órától.

Mi köze egymáshoz a hitnek és a pszichológiának?

Ellentmond egymásnak a pszichológia és a hit, vagy inkább kiegészítik egymást? Mikor érdemes pszichológust felkeresni és miben segíthet egy papi lelkigondozói beszélgetés? Léteznek-e csodamódszerek, vagy minden problémát képes megoldani az emberi ésszerűség?

A beszélgetés a szokásokhoz híven most is tabuk nélkül és kötetlenül zajlik majd, nincs rossz kérdés és nincs rossz vélemény. Ha a párbeszéd létrejön, már megérte kérdezni a vitaesten. Akik igyekeznek válaszolni: Versegi Beáta CB, római katolikus szerzetesnővér; Molnár Miklós, római katolikus pap, Thoma László, református lelkész és Tóth András, görögkatolikus pap.

Vallási hovatartozástól függetlenül szeretettel várnak mindenkit a szervezők. Minden kérdésért egy ingyen sör jár és a legjobb kérdező további értékes ajándék részese lehet.

 

>> További információ és érdeklődés: a linkre kattintva <<