Megrendelhető előadások

Ha nincs elég ideje és mégis szeretne közösségében minőségi kulturális programot szervezni, akkor ezt bízza az RKKK-ra. Már több éve szervezünk előadásokat az ország minden területén. Önnek nincs más dolga, mint kigondolni a megfelelő időpontot, alkalmat és megkeresni minket, hogy megbeszéljük a részleteket.
Megrendelhető előadások

A Református Közéleti és Kulturális Központ kiemelt feladatának tartja, hogy programok szervezésével segítse a közösségek működését. Szerveztünk már nagy koncerteket, és kissebb előadásokat is.  Így nyújtottunk támogatást a Gryllus testvérek „Arany János” hangoskönyvéhez és mutattuk be több alkalommal Sebestyén Mártával közös zsoltárfeldolgozásaikat. De pantomim előadást is szerveztünk már és színdarabok megrendezésében is segédkeztünk.

Jelen pillanatban két olyan előadás van, amit Önnek ajánlani tudunk.

A "Csendes csodák" Hűvösvölgyi Ildikó előadásában Reményik Sándor verseiből ad ízelítőt, a versek közötti zenei blokkok pedig az elhangzott költemények tartalmasságát, szépségét csak még inkább kiemelik.

Visky András "Júlia" című mondrámája felejtheteten élmény, főképpen, ha nem olvassuk, hanem Dér Denisa tolmácsolásában hallgatjuk azt.

Az előadásokhoz gyakotlatilag semmiféle technikai eszközre nincs szükéség, bár ez nyilván függ az előadás helyszínének méretétől.

A hívogató plakátokat és szórólapokat az RKKK biztosítja az Önök számára.

Kérjük keressen bennünket, örömmel segítünk!