Induljon zenével az ősz!

Szeretettel hívunk mindenkit a nyári szünet utáni első Zenés beszélgetésre.

Induljon zenével az ősz!

Szeptember 7-én, szombaton este kezdődik az alkalom. Az megszokottól eltérően ezúttal egy különleges helyszínre látogat el, a Régi Zeneakadémia Bach-termébe, hiszen itt kerülhetünk a legközelebb a hangszerek királynőjéhez, az orgonához.  Karasszon Eszter vendége Virágh András Gábor orgonaművész-zeneszerző lesz, akit eddigi eredményeiért többet között Junior Prima-, Erkel- és Isvánffy Benedek-díjjal is kitüntettek.

Jelentkezés: kérjük, kattintson ide! (Regisztráció kivételesen 2 nappal korábban, szeptember 5-én 12:00-kor lezáródik a Zeneakadémia kérésére!)

Kérjük, 1000 Ft-os adományával támogassa a rendezvényt.

Helyszín: Régi Zeneakadémia Bach-terme (1064 Budapest, Vörösmarty utca 35.) A helyszínt a Zeneakadémia biztosítja, amit ezúton is köszönünk!

Időpont: 2019. szeptember 7., szombat, 18.00 óra

Szervező: Karasszon Eszter és a Református Közéleti és Kulturális Alapítvány

Támogató: Magyarországi Református Egyház és a Zeneakadémia

 

„Sokszor azt tapasztalom a színpadon, hogy a hallgatóság és mi, előadók nagyon távol vagyunk egymástól – fizikailag és lelkileg is. Az emberek feszengenek, kényelmetlenül érzik magukat: nem biztosak abban, mi a megfelelő öltözet, nem ismerik az elhangzó darabokat és a hangszereket, vagy éppen köhinteni sem mernek. Ezeken szeretnék változtatni a beszélgetések segítségével, az a célom, hogy aki ellátogat rájuk, jó érzéssel és feltöltődve távozzon. A legfontosabb, hogy ezek az alkalmak nem koncertek, hanem valódi beszélgetések, ahol együtt vagyunk, bemutatjuk a hangszereket és a műveket, melyekkel kapcsolatban bárki felteheti a kérdéseit.” (Részlet a Karasszon Eszterrel készült interjúból.)

Adatvédelmi_hozzájárulás_GDPR_KarasszonEszter_20190907