Megalakult az új kuratórium

A Református Közéleti és Kulturális Központ Alapítvány kuratóriuma megtartotta alakuló ülését.

Megalakult az új kuratórium

Mivel az előző kuratórium megbízatása a tavalyi év végén lejárt, ezért szükség volt a kuratórium újjáalakítására. A bírósági bejegyzést követően ezen az ülésen vehették át megbízatásukat Földváryné dr. Kiss Réka, Veres Sándor, Hoppál Péter és Gér András László kuratóriumi tagok, valamint dr. Csiszár Imre, az alapítvány új elnöke. A Zsinat határozata alapján megalakult az új felügyelőbizottság is Pásztor Dániel elnökkel, dr. Csáki-Hatalovics Gyula Balázs és Bedekovics Péter tagokkal.

Az ünnepélyes elnöki köszöntőt követően Zila Gábor számolt be az elmúlt időszak rendkívüli feladatairól és ránk váró teendőkről. Beszédében ismét kiemelte az előző kuratórium munkáját, és életükre és szolgálatukra Isten gazdag áldását kívánta.

A kuratóriumi ülésen döntöttek a Reformátusok Szárszói Konferenciája helyett tartandó programokról is. Az őszi időszakban több olyan konferenciát is szervez majd az Alapítvány, melyek az elmúlt időszak tanulságait is megkísérlik feldolgozni. Az ülésen a kuratórium tagjai megvitatták az alapítványi ügyrend módosítását és döntöttek egy új kulturális helyszín létrehozásáról is.